autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ostropel de pui

Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 mai 2008

Ingrediente
pulpe sau piept de pui, rosii, usturoi, ulei de masline, vin alb, busuioc, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Pulpele se sareaza si pipereaza.
In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc.

Dupa ce s-au rumenit se adauga vin alb si se lasa asa pana se evapora.

Le soatem din cratita si adaugam rosii taiate cubulete mici, busuioc si sare dupa gust.

Lasam sa fiarba sosul de rosii la foc mic pana scade.
Daca-l dorit putin mai gros, puteti pune putina faina dizolvata in apa.

Cat sosul fierbe, se piseaza cativa catei de usturoi


Cand sosul e aproape facut adaugam si pulpele si usturoiul si mai lasam cateva minute pe foc.

Si aici gata mancarica.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
OSTROPEL DE PUI

OSTROPEL DE PUI

Carnea de pui taiata bucati, se prajeste timp de 15 minute in ulei incins la foc mic,dupa care se

2 voturi    8 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ostropel din carne de pui

Ostropel din carne de pui

Pulpele se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia si marar. Se

14 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Marius - Octavian Filip
iahnie de fasole cu afumatura

iahnie de fasole cu afumatura

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte

14 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
chiftele marinate

chiftele marinate

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine

23 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu sos la cuptor

Cartofi cu sos la cuptor

Am prajit carnatii pana s-au rumenit putin apoi i-am scos pe o farfurie. In uleiul ramas am pus ceapa,

20 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui romanesc