autor:

Laura

» » Mancaruri cu carne

Ostropel de pui

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
4 pulpe,100 ml ulei,100 gr bulion,2 rosii,4 catei de usturoi, foaie de dafin,1 gr piper, gr sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele se spala,se curata si se taie in doua.Rosiile se oparesc,se decojesc si se taie cubulete.Usturoiul se curata si se taie marunt.Intr-o tava,peste jumatate din cantitatea de ulei,se pun pulpele care se presara cu putina sare si piper.Deasupra,se mai adauga 100 ml apa si se introduce in cuptorul incins,pentru circa 20 min.Intr-o tigaie se pune restul de ulei,bulionul si se caleste pentru cateva minute.Se adauga rosiile si se stinge cu putina apa.Cand pasta a devenit omogena,se toarna peste pulpele din tava,se pune usturoiul si foaia de dafin,se adauga restul de piper si sare si se mai fierbe in cuptor pentru circa 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu ciuperci

Ostropel de pui cu ciuperci

Se taie puiul bucati si se frige in foartet putin ulei de masline ca sa prinda crusta aurie. In acelasi

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui la tava - Ostropel

Aripioare de pui la tava - Ostropel

Se aseaza intr-o tava toate aripioarele de pui,se amesteca toate ingredientele intr-un bol,mai putin

6 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe,100 ml ulei,100 gr bulion,2 rosii,4 catei de usturoi, foaie de dafin,1 gr piper, gr sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Porumbei cu sos dulce acrisor de struguri