Pulpele se spala,se curata si se taie in doua.Rosiile se oparesc,se decojesc si se taie cubulete.Usturoiul se curata si se taie marunt.Intr-o tava,peste jumatate din cantitatea de ulei,se pun pulpele care se presara cu putina sare si piper.Deasupra,se mai adauga 100 ml apa si se introduce in cuptorul incins,pentru circa 20 min.Intr-o tigaie se pune restul de ulei,bulionul si se caleste pentru cateva minute.Se adauga rosiile si se stinge cu putina apa.Cand pasta a devenit omogena,se toarna peste pulpele din tava,se pune usturoiul si foaia de dafin,se adauga restul de piper si sare si se mai fierbe in cuptor pentru circa 20 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii