autor:

Laura

» » Mancaruri cu carne

Ostropel de pui

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
4 pulpe,100 ml ulei,100 gr bulion,2 rosii,4 catei de usturoi, foaie de dafin,1 gr piper, gr sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele se spala,se curata si se taie in doua.Rosiile se oparesc,se decojesc si se taie cubulete.Usturoiul se curata si se taie marunt.Intr-o tava,peste jumatate din cantitatea de ulei,se pun pulpele care se presara cu putina sare si piper.Deasupra,se mai adauga 100 ml apa si se introduce in cuptorul incins,pentru circa 20 min.Intr-o tigaie se pune restul de ulei,bulionul si se caleste pentru cateva minute.Se adauga rosiile si se stinge cu putina apa.Cand pasta a devenit omogena,se toarna peste pulpele din tava,se pune usturoiul si foaia de dafin,se adauga restul de piper si sare si se mai fierbe in cuptor pentru circa 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Se spala ciocanelele de pui si se sterg cu hartie absorbanta. Ceapa se taie solzisori.Rosiile se

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Spalam pulpele , pe portionam, si le punem la fierc cu sare, la foc mare pana incepe sa fiarba si

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe,100 ml ulei,100 gr bulion,2 rosii,4 catei de usturoi, foaie de dafin,1 gr piper, gr sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE