Ostropel de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Ostropel de pui

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 100 ml bulion
  • o jumatate legatura de patrunjel
  • o jumatate lingurita cimbru kotanyi
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingurita mica de sare
  • piper mozaic Kotanyi

Mod de preparare

Prajim pulpele in ulei si le lasam deoparte se se scurga .Pisam usturoiul ,il punem in ulei la calit putin apoi adaugam bulionul si amestecam putin.

Punem o cana de apa si dupa ce sosul a inceput sa fiarba ,pulpele.Dizolvam faina in putina apa si o adaugam in sos.Condimentam dupa gust cu sare ,piper si cimbru si mai lasam sosul sa fiarba putin.Tocam patrunjelul marunt si il adaugam in sos dupa ce oprim focul

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor