Reteta postata pe: 08 aprilie 2011
Ingrediente
2 pulpe de pui, 100 ml bulion, o jumatate legatura de patrunjel, o jumatate lingurita cimbru kotanyi, 4 catei de usturoi, 1 lingura de faina, 1 lingurita mica de sare, piper mozaic Kotanyi
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
Mod de preparare
Prajim pulpele in ulei si le lasam deoparte se se scurga .Pisam usturoiul ,il punem in ulei la calit putin apoi adaugam bulionul si amestecam putin.
Punem o cana de apa si dupa ce sosul a inceput sa fiarba ,pulpele.Dizolvam faina in putina apa si o adaugam in sos.Condimentam dupa gust cu sare ,piper si cimbru si mai lasam sosul sa fiarba putin.Tocam patrunjelul marunt si il adaugam in sos dupa ce oprim focul
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie puiul bucati si se frige in foartet putin ulei de masline ca sa prinda crusta aurie. In acelasi
8 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Puiul se spala, se zvanta pe un prosop de servet,se sareaza si condimenteaza
Se aseaza in tigaia
16 voturi
4 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Foarte gustos si frumos prezentata reteta. Imi place ! *****