autor:

Fara foto

» » Aperitive

OSTROPEL de pui (cristinel)

Autor: marius cristinel natarasu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marius cristinel natarasu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2006

Ingrediente
1 pui, 2capatani usturoi ,8 oua ,patrunjel ,piper, foi de dafin, 50 ml ulei, 200 g bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h

81 voturi

Mod de preparare

puiul se spala si se portioneza . Se pune la foc antr-o oala cu apa 3-4 l (dupa preferinta) cu bulionul ,uleiul ,patrunjelul , usturoiul facut maioneza ,foi de dafin,piper si sare . Lasam la foc 20 min , apoi adaugam ouale (batute) usor ,amestecand rapid la suprafata .Se mai lasa la foc 40 min , si se adauga patrunjelul . Se serveste cu mamaliguta . POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "OSTROPEL de pui (cristinel)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Melcisori aperitiv

Melcisori aperitiv

Se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung

7 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Ciuperci jambonate

Ciuperci jambonate

Se curata ciupercile ,se indeparteaza piciorusele,se spala ,se scurg. Se taie pieptul fasii subtiri

11 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

81 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2capatani usturoi ,8 oua ,patrunjel ,piper
  • foi de dafin
  • 50 ml ulei
  • 200 g bulion

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cosulete cu suncã si ciuperci (Empadas de fiambre e cogumelos)