autor:

Lena Butterfly

» » Fripturi

Ostropel de pui cu mamaliguta

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Ingrediente
1 pui, 1 capatana usturoi, ulei, delikat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un tuci se pune ulei si dupa aceea puiul la prajit. Daca nu intra tot din prima, il puneti pe rand. Se face capatana de usturoi, de preferat cu apa si cu delikat. Intre timp, se face mamaliguta. Dupa ce s-a prajit tot puiul se pune tot inapoi in tuci si se pune peste el jumatate din usturoi si apa pana acopera puiul. Se lasa sa fiarba pana scade apa cam pana pe la jumatate. Dupa aceea se pune si restul de usturoi si se mai fierbe cam 5 minute si gata ostropelul.

Pofta buna!



P.S. Asa se poate face si ostropel cu sos de rosii in loc de usturoi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi impanat

Muschi impanat

Se ia muschiul de porc, in care introducandu-se un cutit,se vor face gauri pe lungul muschiului.Acestea

7 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi
Pui Knorrocos

Pui Knorrocos

Se pregateste o tava in care asezam punga magica cu puiul inauntru in centru si pe langa el castanele

2 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui milanez