Ou de rata in crusta de pesmet

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Ou de rata in crusta de pesmet

Ingrediente

  • 1 ou rata,
  • o legatura patrunjel,
  • 1 felie mozzarela ,
  • 1 lingura pesmet

Mod de preparare

Fierbem oul de rata 7 minute si-l curatam de coaja.

Trecem oul prin pesmet si-l prajim in ulei incins. Il scoatem pe un servetel.

Patrunjelul il taiem marunt si-l punem in ulei incins maxim 1 minut.

Pe o farfurie asezam patrunjelul, o felie de branza si oul si servim.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura