autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ouă în zăpadă

Autor: draga mihaela matei (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: draga mihaela matei (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
5 0uă,, o onserva de pate 100 gr,, 100 ml ulei,, 100 gr sana,, sare şi piper după gust.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

se fierb ouăle 3 minute, se racesc in apă rece, apoi se decojesc şi se taie in jumatate pe lung, se scoate galbenuşul şi se pune într+un castron,se scoate un galbenuş de ou şi se pune separat, se pune şi pateul peste toate galbenuşele rămase, albuşul se pasreaza pe un taler curat,se face maioneya din oul păstrat, si ulei, se pune maioneyă peste oua şi pate, pana devine cremos, sare şi piper după gust, apoi cu compoziţia se umple mijlocul albşurilor , se pun cu umplutur în jos pe un platou.În maioneya ramasa se toarna sana, se amestecă bine şi se adaugă peste ouale umplute. Deasupra se poate presara patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ouă în zăpadă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ouă umplute şi oameni de zăpadă

Ouă umplute şi oameni de zăpadă

1.Se pregatesc ingredientele 2.Se face maioneza: se pun 3 galbenuşe si o lingură de muştar.

195 voturi    31 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua
Briose cu kaizer si masline

Briose cu kaizer si masline

Se toaca ceapa verde si se taie kaizerul cubulete si se calesc impreuna in 50 ml ulei, apoi se

1 vot    2 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 5 0uă,
  • o onserva de pate 100 gr,
  • 100 ml ulei,
  • 100 gr sana,
  • sare şi piper după gust.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oua umplute