se fierb ouăle 3 minute, se racesc in apă rece, apoi se decojesc şi se taie in jumatate pe lung, se scoate galbenuşul şi se pune într+un castron,se scoate un galbenuş de ou şi se pune separat, se pune şi pateul peste toate galbenuşele rămase, albuşul se pasreaza pe un taler curat,se face maioneya din oul păstrat, si ulei, se pune maioneyă peste oua şi pate, pana devine cremos, sare şi piper după gust, apoi cu compoziţia se umple mijlocul albşurilor , se pun cu umplutur în jos pe un platou.În maioneya ramasa se toarna sana, se amestecă bine şi se adaugă peste ouale umplute. Deasupra se poate presara patrunjel tocat marunt.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii