autor:

Piri Piri e Canela

» » , , Aperitive, Retete de Craciun, Sandviciuri

Ouã umplute cu pastã de ton si maionezã

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 03 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 03 mai 2011

Ingrediente
8-10 ouã fierte, 1 ceapã mare, 2-3 cãtei de usturoi, 1 cutie mare de ton în ulei de mãsline, maionezã, piper, pãtrunjel, suc de lãmâie, cepsoarã

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Pasta de ton este preferata mea pt. sandviciuri, pe pâine, baghetã sau pâine prãjitã.

Pentru masa de Paste, obisnuiesc in fiecare an sa pregãtesc ouã rosii, iar ouãle umplute le ador de micã.
Anul acesta am fãcut o exceptie...la umpluturã :)

Au iesit tare bune:)

1) Ouãle fierte se taie pe lung, si se pãstreazã albusele.

2) Într-un pahar special pt. blender sau o cutie de plastic înaltã pune gãlbenusele, dacã considerati ca sunt prea multe puneti 2 gãlbenuse fierte doar.

3) Adaugã ceapa tãiatã gros, usturoiul, tonul scurs bine de ulei, piper, pãtrunjel tocat, suc de lãmâie si maionezã dupã plac. Mixeazã bine cu blenderul.

4) Se umplu jumãtãtile de albuse si se aseazã pe un strat de maionezã sau salatã verde cu umplutura în jos.
Am presãrat cebolinho ( cepsoarã) deasupra.

Poftã bunã :)

www.cozinhaderamona.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Ouã umplute cu pastã de ton si maionezã" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Croque Madame

Croque Madame

Spanacul spalat, bine scurs, se pune in tigaie cu 1 lingura de ulei, pentru 2 minute, amestecand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Sandviciuri
HAMBURGER CU BACON

HAMBURGER CU BACON

Hamburgerii ( cumparati sau preparati din carne tocata de vita si porc , amestecata cu usturoi, cimbru,

12 voturi    3 comentarii
25 min
Sandviciuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Mathe_Karoly

    Mathe_Karoly (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2014

    TARE DE TOT TOTUL IMI PLACE.

  • Mathe_Karoly

    Mathe_Karoly (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2013

    felicitari, imi place

  • Fara foto

    Karoly Mathe , 26 decembrie 2013

    imi place.,

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2011

      Combinatia cu peste e super !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 mai 2011

      E preferatul meu, pt. sandviciuri :)

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 04 mai 2011

      hmm...ce bunatate....mi-ai afcut pofta!*****

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 04 mai 2011

      Conserva de ton da un gust minunat umputurilor de oua. Foarte buna reteta, felicitari!*****

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 mai 2011

      Wawwwwwwwwwwwwwww ce aromate; si combinatia de maioneza cu usturoi e super buna!!!!!!!!!!!!

    • anaandronel

      anaandronel (Chef de cuisine) , 03 mai 2011

      Super bune!!!chiar vroiam sa te intreb de ele pt ca imi facusera cu ochiul de cind am vazut reteta de brinza:):)

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 mai 2011

      Sant tare bune yumi,yumi si eu obisnuesc sa le umplu cu ton.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

20 voturi

Ingrediente

  • 8-10 ouã fierte
  • 1 ceapã mare
  • 2-3 cãtei de usturoi
  • 1 cutie mare de ton în ulei de mãsline
  • maionezã
  • piper
  • pãtrunjel
  • suc de lãmâie
  • cepsoarã

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

5 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Mathe_Karoly (Chef de cuisine)

TARE DE TOT TOTUL IMI PLACE.

Adauga reteta
Retete

din Sandviciuri

Burger Burger

Se pune carnea intr-un bol si se amesteca cu sare, piper, putin cimbru, boia iute, 1 ou. Se lasa la frigider circa 30 minute. Intre

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Burrito Burrito

In primul rand, ne ocupam de piept; se dezoseaza, se feliaza, se condimenteaza cu plicul de condimente, se pune intr-un bol si se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne
Mini Sandvis