autor:

Fara foto

» » Aperitive

oua alsaciene

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
-5 oua, -100 g svaiter ras, -1 pahar vin alb, -50 g unt, -sare, -piper, -usturoi dupa gust, -patrunjel verde tocat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Pune untul sa se topeasca intr-o cratita, adauga svaiterul, vinul, sare si piper; fierbe la foc mic vreo 7 minute. Intre timp, fierbe ouale nu prea tari, curata-le de coaja si da-le drumul intregi in sos. Presara patrunjel verde tocat si serveste cu crutoane prajite.
Daca ti-a placut reteta noastra "oua alsaciene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Miniclatite dietetice cu tărâţe de ovaz

Miniclatite dietetice cu tărâţe de ovaz

Se amesteca branza cu ouale si iaurtul, se adauga condimente dupa gust, taratele de ovaz si se amesteca

6 voturi    4 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Salata orientala de primavara

Salata orientala de primavara

1. Se fierb ouale tari si se pun apoi in apa rece. 2. Se curata cartofii si se pun la fiert in apa

10 voturi    14 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • -5 oua
  • -100 g svaiter ras
  • -1 pahar vin alb
  • -50 g unt
  • -sare
  • -piper
  • -usturoi dupa gust
  • -patrunjel verde tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Cascaval pane cu sunculita