autor:

Fara foto

» » Aperitive

oua alsaciene

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
-5 oua, -100 g svaiter ras, -1 pahar vin alb, -50 g unt, -sare, -piper, -usturoi dupa gust, -patrunjel verde tocat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Pune untul sa se topeasca intr-o cratita, adauga svaiterul, vinul, sare si piper; fierbe la foc mic vreo 7 minute. Intre timp, fierbe ouale nu prea tari, curata-le de coaja si da-le drumul intregi in sos. Presara patrunjel verde tocat si serveste cu crutoane prajite.
Daca ti-a placut reteta noastra "oua alsaciene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rulada de carne cu ou

Rulada de carne cu ou

Pasul 1. Carnea tocata impreuna cu mararul tocat si cu miezul de paine inmuiat in apa si stors bine

11 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Terina de legume

Terina de legume

Legumele se fireb in apa cu sare. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete. Merele

16 voturi    6 comentarii
50 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • -5 oua
  • -100 g svaiter ras
  • -1 pahar vin alb
  • -50 g unt
  • -sare
  • -piper
  • -usturoi dupa gust
  • -patrunjel verde tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta aperitiv cu ardei la Philips Multicooker