Oua coapte in chifle. Taiem partea superioara a chiflelor si le scoatem miezul din interior.
Taiem partea superioara a chiflelor si le scoatem miezul din interior.
Punem in fiecare chifla cate o felie de kaizer.
Peste kaizer adaugam cubulete mici de ardei capia.
Adaugam cascavalul ras peste ardei, apoi punem in chifle si ouale.
Punem sare si piper dupa gust.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem chiflele si le dam la cuptor la foc mediu pentru aprox 20-25 de minute pana se rumenesc frumos.
Inainte cu 10 minute de a fi gata se presara inca putin cascaval ras si se dau inapoi la cuptor.
Dupa ce sunt gata se pune deasupra patrunjelul tocat marunt.
Se pot servi la micul dejun sau pot fi luate la pachetul pentru scoala sau serviciu.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii