Oua coapte

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Oua coapte

Ingrediente

  • 8 oua mari
  • 2 linguri de faina ptr prajituri sau faina alba si 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 pahar de brinza galbena sau sarata dat pe razatoare
  • 4linguri de ceapa verde taiata
  • 4 linguri smantina de frisca
  • sare, piper
  • putin patrunjel verde,marar,tocat
  • putin unt moale
  • 2 linguri seminte de pin -nui obligatoriu

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 160 de grade.Se ung cu unt cel putin 8 forme de mafin.

Intr-un bol se bat bine ouale se adauga treptat celelalte ingridente si se amesteca bine.Cu un polonic se toarna din continut in forme sa nu fie plin numai 3/4 pentru ca compozitia creste.Se da la cuptor si se mareste temperatura la 170 de grade.Se lasa sa se coaca aproximativ 30-40 de minute pina sint rumenite.Se pot servi cu salata de legume sau salata verde.Este bine ptr o gustare de dimineata in familie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise