Se incalzeste cuptorul la 160 de grade.Se ung cu unt cel putin 8 forme de mafin.
Intr-un bol se bat bine ouale se adauga treptat celelalte ingridente si se amesteca bine.Cu un polonic se toarna din continut in forme sa nu fie plin numai 3/4 pentru ca compozitia creste.Se da la cuptor si se mareste temperatura la 170 de grade.Se lasa sa se coaca aproximativ 30-40 de minute pina sint rumenite.Se pot servi cu salata de legume sau salata verde.Este bine ptr o gustare de dimineata in familie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii