Se incalzeste cuptorul la 160 de grade.Se ung cu unt cel putin 8 forme de mafin.
Intr-un bol se bat bine ouale se adauga treptat celelalte ingridente si se amesteca bine.Cu un polonic se toarna din continut in forme sa nu fie plin numai 3/4 pentru ca compozitia creste.Se da la cuptor si se mareste temperatura la 170 de grade.Se lasa sa se coaca aproximativ 30-40 de minute pina sint rumenite.Se pot servi cu salata de legume sau salata verde.Este bine ptr o gustare de dimineata in familie.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii