Ciupercutele se curata,se spala si se toaca marunt.Se calesc in 2,3 linguri de ulei de masline timp de 10 minute la foc iute.Se adauga carnatii taiati marunt si se mai caleste 6,7 minute.Se adauga smantana si se amesteca bine cca 5 minute.Se condimenteaza cu sare si piper.Se incinge cuptorul la 180ºc.Toata compozitia se imparte in doua tavite pentru cuptor,se face cate o gropita in mijloc si se adauga oul cu grija sa nu se sparga.Se da la cuptor pana se intareste usor oul.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii