autor:

Fara foto

» » Aperitive

Oua cu ceapa a la Castranova

Autor: maria Ionascu (Bucatar)   
   Specific: 

Slovacia


    Reteta postata pe: 10 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria Ionascu (Bucatar)   
Specific:  

Slovacia


Reteta postata pe: 10 iunie 2005

Ingrediente
2 oua/ portie, o legatura de ceapa verde, 50 ml ulei, 5g sare

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

16 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie rondele.Se incinge uleiul si se adauga rondelele de ceapa care se calesc la foc mic pana devin transparente. Peste ceapa calita se sparg ouale care se amesteca pana cand se opreste focul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu ceapa a la Castranova" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Chec sărat cu ceapă si bacon

Chec sărat cu ceapă si bacon

Preîncălzeste cuptorul la 180°C . Curăţă şi taie ceapa rondele, la fel ardeiul si baconul.

7 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu oua
Omleta Calzone cu spanac

Omleta Calzone cu spanac

In 2 castronele spargeti ouale (in fiecare cate 2 sau 3). Condimentati cu sare, piper, concentrat

19 voturi    12 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

16 voturi

Ingrediente

  • 2 oua/ portie
  • o legatura de ceapa verde
  • 50 ml ulei
  • 5g sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Mic dejun cu dragoste