autor:

Fara foto

» » Aperitive

Oua cu legume la tigaie

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 martie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 martie 2015

Ingrediente
partea alba de la o ceapa verde, 1/2 ardei galben, 1/2 ardei rosu, 250 gr rosii decojite, 2 oua, sare, piper, 1 varf de cutit busuioc uscat, patrunjel verde, 3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Spalam ceapa si o taiem rondele.
Ardeiul rosu si galben il taiem fasii lunguiete, rosiile le taiem cuburi.
Incingem uleiul intr-o tigaie.
Adaugam ceapa, ardeii, le inabusim 2-3 minute.
Punem 1/2 cana cu apa, cand incepe sa clocoteasca, dam drumul rosiilor.
Condimentam cu sare, piper, busuiocul uscat si lasam pe foc pana scade tot lichidul.
Dupa ce a scazut lichidul, dam focul la mic, formam doua gauri in legume cu o lingura, punem ouale, presaram sare pe ele.
Acoperim cu un capac, lasam sa se faca la foc potrivit.
Cand ouale au prins o pelicula alba deasupra, inseamna ca sunt gata.
Tragem tigaia de pe foc, presaram patrunjel verde tocat deasupra si servim!
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Mic dejun pentru Mateea (1)

Mic dejun pentru Mateea (1)

1. Se taie salamul in daua felii. 2. Se unge o felie de paine cu pateu. 3. Se pun doua feliute

8 voturi    5 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Omleta cu spanac

Omleta cu spanac

Spalati si zvantati frunzele de spanac, taiati-le bucati mari si puneti-le la calit intr-o tigaie

5 voturi    2 comentarii
6 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2015

    Multumesc Maria!

  • Fara foto

    Maria Anghel , 09 aprilie 2015

    Foarte simplu si gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • partea alba de la o ceapa verde
  • 1/2 ardei galben
  • 1/2 ardei rosu
  • 250 gr rosii decojite
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 varf de cutit busuioc uscat
  • patrunjel verde
  • 3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Fara foto

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc Maria!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Terina de oua