Spalam ceapa si o taiem rondele.
Ardeiul rosu si galben il taiem fasii lunguiete, rosiile le taiem cuburi.
Incingem uleiul intr-o tigaie.
Adaugam ceapa, ardeii, le inabusim 2-3 minute.
Punem 1/2 cana cu apa, cand incepe sa clocoteasca, dam drumul rosiilor.
Condimentam cu sare, piper, busuiocul uscat si lasam pe foc pana scade tot lichidul.
Dupa ce a scazut lichidul, dam focul la mic, formam doua gauri in legume cu o lingura, punem ouale, presaram sare pe ele.
Acoperim cu un capac, lasam sa se faca la foc potrivit.
Cand ouale au prins o pelicula alba deasupra, inseamna ca sunt gata.
Tragem tigaia de pe foc, presaram patrunjel verde tocat deasupra si servim!
Sa aveti pofta!
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii