autor:

valentina ionita

» » , , , Aperitive, Salate, Salate, Sosuri

OUA CU SOS REMOULAD

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
Eu folosesc acest sos in general la preparate din oua,limba fiarta,pui,peste,sandwich-uri, , Eu cand fac acest sos fac in cantitate mai mare si mai pastrez daca ramane la frigider., Pentru sos:, 0,700 kg maioneza, 0,300 kg castraveti murati, 3 oua, 2-3 legaturi patrunjel verde, tarhon verde daca aveti, piper macinat dupa gust, mustar dupa gust, sare dupa gust, otet dupa gust, 6 oua pentru a se servi cu sos

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

35 voturi

Mod de preparare

Castravetii se spala si se curata de coaja si de sminte,apoi se taie marunt (cubulete).
Ouale se spala,se fierb tari,se racesc,se curata si se taie marunt.Patrunjelul se curata,se spala si se toaca marunt.
Tarhonul(daca aveti) se curata,se spala,se opareste putin,se raceste si se taie marunt.
Maioneza se amesteca treptat cu castravetii,ouale,tarhonul,patrunjelul verde,otetul,piperul si mustarul si se amesteca usor.
Cele 6 oua se fierb,se racesc,se curata si se taie pe jumatate Pe un platou se aseaza sos,apoi jumatatile de ou cu fata in jos,iar deasupra din nou sos.
Toate acestea se amesteca usor si se serveste la preparate din oua,peste,limba.
Daca ti-a placut reteta noastra "OUA CU SOS REMOULAD" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Chimichurri Sauce

Chimichurri Sauce

Se dau prin blender toate. Jumatate din cantitate se foloseste la marinat carnea, jumatate se serveste

9 voturi    4 comentarii
30 min
Sosuri
Mujdei de usturoi verde

Mujdei de usturoi verde

Curatam usturoiul(lasand bulbul,tija si frunzele). Taiem usturoiul in bucati mici(de aproximativ

4 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

    Sigur e pe gustul meu

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

    De tinut minte.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

35 voturi

Ingrediente

  • Eu folosesc acest sos in general la preparate din oua,limba fiarta,pui,peste,sandwich-uri
  • Eu cand fac acest sos fac in cantitate mai mare si mai pastrez daca ramane la frigider.
  • Pentru sos:
  • 0,700 kg maioneza
  • 0,300 kg castraveti murati
  • 3 oua
  • 2-3 legaturi patrunjel verde
  • tarhon verde daca aveti
  • piper macinat dupa gust
  • mustar dupa gust
  • sare dupa gust
  • otet dupa gust
  • 6 oua pentru a se servi cu sos

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Sigur e pe gustul meu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pui cu sos garam masala