autor:

Fara foto

» » Aperitive

oua grecesti

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
-5 oua, -25 g faina, -25 ml ulei, -25 g bulion, -3-4 catei de usturoi, -1 legatura de marar, -1 legatura patrunjel verde, -cateva masline

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Usturoiul tocat marunt se caleste impreuna cu faina in ulei; stinge apoi cu bulion, adauga putina apa si lasa sa fiarba amestecand continuu; adauga maslinele tocate, precum si verdeata tocata si mai fierbe 10 minute. Ouale fierte si curatate de coaja le servesti acoperite cu sosul fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "oua grecesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta la microunde a la Tradaro

Omleta la microunde a la Tradaro

- Intr-un bol se bat ouale bine, apoi se adauga laptele dulce si faina si se bate pana se leaga bine

2 voturi    5 comentarii
25 min
Aperitive cu oua
Snitele din soia

Snitele din soia

Intr-o cratita se pune apa pana la jumatate la fiert cu un cub delikat. Cand incepe sa clocoteasca

5 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela76 (Chef de cuisine) , 29 iulie 2008

    Daca aveti posibilitatea folosi oua de gasca sau de curca. Sunt mai mari, mai grase si foarte gustoase.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • -5 oua
  • -25 g faina
  • -25 ml ulei
  • -25 g bulion
  • -3-4 catei de usturoi
  • -1 legatura de marar
  • -1 legatura patrunjel verde
  • -cateva masline

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Fara foto

Mihaela76 (Chef de cuisine)

Daca aveti posibilitatea folosi oua de gasca sau de curca. Sunt mai mari, mai grase si foarte gustoase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

2 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Omleta ciuperci & mozzarela