autor:

Fara foto

» » Aperitive

oua grecesti

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
-5 oua, -25 g faina, -25 ml ulei, -25 g bulion, -3-4 catei de usturoi, -1 legatura de marar, -1 legatura patrunjel verde, -cateva masline

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Usturoiul tocat marunt se caleste impreuna cu faina in ulei; stinge apoi cu bulion, adauga putina apa si lasa sa fiarba amestecand continuu; adauga maslinele tocate, precum si verdeata tocata si mai fierbe 10 minute. Ouale fierte si curatate de coaja le servesti acoperite cu sosul fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "oua grecesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu cartofi si marar

Omleta cu cartofi si marar

Se da cartoful prin razatoare. Se pune intr-un recipient unde se adauga ouale, mararul tocat marunt,

0 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
Minicocote cu paste la cuptor

Minicocote cu paste la cuptor

In tigaia cu ulei incins se calesc foarte putin ardeiul taiat in fasii si ciupercile taiate marunt,

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela76 (Chef de cuisine) , 29 iulie 2008

    Daca aveti posibilitatea folosi oua de gasca sau de curca. Sunt mai mari, mai grase si foarte gustoase.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • -5 oua
  • -25 g faina
  • -25 ml ulei
  • -25 g bulion
  • -3-4 catei de usturoi
  • -1 legatura de marar
  • -1 legatura patrunjel verde
  • -cateva masline

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Fara foto

Mihaela76 (Chef de cuisine)

Daca aveti posibilitatea folosi oua de gasca sau de curca. Sunt mai mari, mai grase si foarte gustoase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oua umplute cu pateu de pasare si maioneza de usturoi