autor:

Fara foto

» » Aperitive

oua irlandeze

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
Pentru 4 persoane:, -4 oua fierte tari, -1 ceapa mica, -25 g unt, -3 rosii, -sare, -putin zahar, -4 felii de costita afumata

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un vas yena uns cu unt se pun oaule taiate rondele. Separat, caleste usor ceapa in unt, adauga rosiile curatate de pielita si tocate, sare si zahar; dupa ce a fiert, toarna sosul peste oua, pune deasupra feliile de costita si baga vasul la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "oua irlandeze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
omleta cu pancetta affumicata

omleta cu pancetta affumicata

Ceapa se curata, se taie in doua apoi taiata rondele un pic mai groase, se freaca cu un pic de sare

3 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Scrob

Scrob

Mod de preparare: Feliile de carnat le prajesc pe ambele parti, peste care torn ouale batute cu smantana,

10 voturi    0 comentarii
5 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • -4 oua fierte tari
  • -1 ceapa mica
  • -25 g unt
  • -3 rosii
  • -sare
  • -putin zahar
  • -4 felii de costita afumata

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ouă umplute şi oameni de zăpadă