autor:

Fara foto

» » Aperitive

oua napolitane

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
-4 oua, -100 g taitei, -25 g unt, -50 g cascaval ras, -sare, -piper, -suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Ouale le fierbi tari. Pune sa fiarba si taiteii in apa cu sare. Strecoara apoi taiteii si aranjeaza-i intr-un vas yena uns cu unt. In mijlocul taiteilor pune ouale curatate de coaja, toarna deasupra o cescuta de suc de rosii, presara cascavalul ras si baga la cuptor cateva minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "oua napolitane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Punem 8 oua la fiert. Din momentul in care incep sa fiarba le lasam 10 minute. Intre timp facem

16 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Omleta cu bacon si rosii

Omleta cu bacon si rosii

Se incinge untul sau uleiul in tigaie; se adauga bacon-ul taiat bucatele mici, plus condimente, se

2 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • -4 oua
  • -100 g taitei
  • -25 g unt
  • -50 g cascaval ras
  • -sare
  • -piper
  • -suc de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oua de prepelita cu rosii si spanac