Se fierbe apa destula ca sa acopere ouale in clocot.
Se adauga ouale cu coaja in apa clocotita si se numara pina la zece.
Il scoti din apa si deabia atunci pui otetul si spargi oul si-l pui in apa usurel.
Il lasi cam 2 minute si-l scoti usurel, punindu-l intr-o farfurie cu apa rece sau gheata. Astfel gustul de otet se duce si puteti sa-l puneti chiar la frigider pentru mai tirziu. Sunt zemoase, fara grasime, dietetice si tot ce vreti.
In felul acesta oul o sa ramana intreg si nu se imprastie in apa. Reteta este de Julia Child.
Eu ii fac fetei mele de 2 ani careia ii place sa manince dimineata. Sunt sanatoase si fara grasimi pentru curele de slabire.
Va urez pofta buna si spor la treaba!
:)
poze in curind.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii