Se fierbe apa destula ca sa acopere ouale in clocot.
Se adauga ouale cu coaja in apa clocotita si se numara pina la zece.
Il scoti din apa si deabia atunci pui otetul si spargi oul si-l pui in apa usurel.
Il lasi cam 2 minute si-l scoti usurel, punindu-l intr-o farfurie cu apa rece sau gheata. Astfel gustul de otet se duce si puteti sa-l puneti chiar la frigider pentru mai tirziu. Sunt zemoase, fara grasime, dietetice si tot ce vreti.
In felul acesta oul o sa ramana intreg si nu se imprastie in apa. Reteta este de Julia Child.
Eu ii fac fetei mele de 2 ani careia ii place sa manince dimineata. Sunt sanatoase si fara grasimi pentru curele de slabire.
Va urez pofta buna si spor la treaba!
:)
poze in curind.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii