autor:

Fara foto

» » Aperitive

oua olandeze

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
Ingrediente pentru o persoana:, -1 ou, -unt, -mustar, -sare, -piper, -smantana, -o felie de branza telemea

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o tigaita, pune o bucatica de unt, o lingurita de mustar, sare, piper, o lingurita smantana, deasupra asaza felia de telemea si oul fiert si curatat; baga tigaita la cuptor 5 minute, dupa care serveste cu crutoane prajite in unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "oua olandeze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rulada cu spanac

Rulada cu spanac

Se amesteca iaurtul cu ouale si se adauga restul ingredientelor. Pieptul de pui se taie bucatele

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu oua
Frittata cu sunca si ardei

Frittata cu sunca si ardei

Se incinge bine cuptorul la 200 de grade. Se bat bine ouale. Se adauga faina si uleiul si se

24 voturi    8 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente pentru o persoana:
  • -1 ou
  • -unt
  • -mustar
  • -sare
  • -piper
  • -smantana
  • -o felie de branza telemea

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
PLACINTA CU CARTOFI