autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Oua rapide

Autor: Cornel Neag (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cornel Neag (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iulie 2006

Ingrediente
1 ou, sare, 1/2 felie salam de sunca, 3 bobite porumb fiert, branza telemea rasa,

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

14 voturi

Mod de preparare

Oul se fierbe 4 min. Oul se curata de coaja dupa fierbere.Varful oului se taie.Galbenusul se scoate din ou.
Bucata de salam se taie in cubulete mici.Porumbul se pune intr-o canita,deasemenea si cubuletele de salam.Dupa acestea cubuletele si bobitele se amesteca,apoi se pun in interiorul oului.
Branza se rade dupa preferinta si apoi se pune foarte putina sare pe ea,iar dupa asta se pune peste ou.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rapide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Bulete de parmezan

Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

1 vot    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • sare
  • 1/2 felie salam de sunca
  • 3 bobite porumb fiert
  • branza telemea rasa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Chec sărat Victor