autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Oua rapide

Autor: Cornel Neag (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cornel Neag (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iulie 2006

Ingrediente
1 ou, sare, 1/2 felie salam de sunca, 3 bobite porumb fiert, branza telemea rasa,

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

14 voturi

Mod de preparare

Oul se fierbe 4 min. Oul se curata de coaja dupa fierbere.Varful oului se taie.Galbenusul se scoate din ou.
Bucata de salam se taie in cubulete mici.Porumbul se pune intr-o canita,deasemenea si cubuletele de salam.Dupa acestea cubuletele si bobitele se amesteca,apoi se pun in interiorul oului.
Branza se rade dupa preferinta si apoi se pune foarte putina sare pe ea,iar dupa asta se pune peste ou.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rapide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Tortilla cu branza si ceapa verde

Tortilla cu branza si ceapa verde

Incalziti cuptorul la 190grade. Ungeti cu ulei si puneti folie intr-o tava (18x25cm). Puneti putin

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu oua
Oua coapte

Oua coapte

Se incalzeste cuptorul la 160 de grade.Se ung cu unt cel putin 8 forme de mafin. Intr-un bol se

8 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • sare
  • 1/2 felie salam de sunca
  • 3 bobite porumb fiert
  • branza telemea rasa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar