autor:

Fara foto

» » Aperitive

oua scotiene

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
Pentru 4 persoane:, -5 oua, -300 g carne tocata, -pesmet, -sare, -piper, -salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Fierbe 4 oua tari si curata-le de coaja.Imparte carnea tocata in patru si infasoara fiecare ou fiert in carne;tavaleste-le apoi prin ou batut si pesmet;prajeste-le in ulei incins.Cu un cutit inmuiat in apa fierbinte,taie ouale in doua si serveste-le pe frunze de salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "oua scotiene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua scotiene

Oua scotiene

Am fiert oualele si le-am lasat la racit. Am pregatit carnea ca pentru chiftele. Am pus faina intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Oua scotiene

Oua scotiene

Fierbem ouale pentru 10 minute, in apa cu putina sare si putin otet (pentru a nu se sparge), dupa

7 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • -5 oua
  • -300 g carne tocata
  • -pesmet
  • -sare
  • -piper
  • -salata verde

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Omleta Calzone cu cascaval si verdeturi