Reteta postata pe: 22 iulie 2008
Ingrediente
Pentru 4 persoane:, -5 oua, -300 g carne tocata, -pesmet, -sare, -piper, -salata verde
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Fierbe 4 oua tari si curata-le de coaja.Imparte carnea tocata in patru si infasoara fiecare ou fiert in carne;tavaleste-le apoi prin ou batut si pesmet;prajeste-le in ulei incins.Cu un cutit inmuiat in apa fierbinte,taie ouale in doua si serveste-le pe frunze de salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "oua scotiene" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Am fiert oualele si le-am lasat la racit. Am pregatit carnea ca pentru chiftele. Am pus faina intr-o
Fierbem ouale pentru 10 minute, in apa cu putina sare si putin otet (pentru a nu se sparge), dupa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate