autor:

Fara foto

» » Aperitive

oua scotiene

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
Pentru 4 persoane:, -5 oua, -300 g carne tocata, -pesmet, -sare, -piper, -salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Fierbe 4 oua tari si curata-le de coaja.Imparte carnea tocata in patru si infasoara fiecare ou fiert in carne;tavaleste-le apoi prin ou batut si pesmet;prajeste-le in ulei incins.Cu un cutit inmuiat in apa fierbinte,taie ouale in doua si serveste-le pe frunze de salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "oua scotiene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua scotiene

Oua scotiene

Am fiert oualele si le-am lasat la racit. Am pregatit carnea ca pentru chiftele. Am pus faina intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Oua scotiene

Oua scotiene

Fierbem ouale pentru 10 minute, in apa cu putina sare si putin otet (pentru a nu se sparge), dupa

8 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • -5 oua
  • -300 g carne tocata
  • -pesmet
  • -sare
  • -piper
  • -salata verde

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Rulada din omleta