autor:

Fara foto

» » Aperitive

oua umplute

Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 decembrie 2009

Ingrediente
6oua fierte foarte bine, 2 linguri smantana(nu cu varf), sare, piper dupa gust, maioneza gata preparata.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

ouale se taie pe jumatate, se scot galbenusurile fierte, acestea se freaca separat cu smantana, sare, piper(folosind mixerul). Se umplu albusurile cu aceasta compozitie, deasupra se glaseaza cu maioneza, se orneaza cu patrunjel verde.
se aseaza pe platou pe un pat de salata verde, pe salata se aseaza ouale cu galbenusul in sus, se pune pe platou pe langa oua umplute si castraveti, taiati pe lung, rosii, taiate in patru, pe margine felii de salam picant, ardei la fel felii, branza de vaca, felii. dupa preferinta se poate orna si cu alte mezeluri de porc pregatite chiar in casa
Daca ti-a placut reteta noastra "oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
OUA UMPLUTE

OUA UMPLUTE

Fierbem ouale tare, le decojim, le taiem in jumatate pe lungime, scoatem galbenusurile, le asezam

7 voturi    8 comentarii
50 min
Aperitive cu oua
Oua umplute in sos de maioneza

Oua umplute in sos de maioneza

Se fierb ouale, se lasa sa se raceasca si apoi se curata de coaja. Se taie fiecare ou in doua (in

39 voturi    13 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Buna reteta ta, rapida. Eu le umplu cu pasta din pate de ficat.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 6oua fierte foarte bine
  • 2 linguri smantana(nu cu varf)
  • sare
  • piper dupa gust
  • maioneza gata preparata.

Raporteaza reteta

Retete
de radita semenescu
Fererro Rocher

Fererro Rocher

blat:Cu mikserul semixeaza zaharul si untul, ciocolata se topeste pe abur.Cand zaharul si untul devine

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Buna reteta ta, rapida. Eu le umplu cu pasta din pate de ficat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de vinete