ouale se taie pe jumatate, se scot galbenusurile fierte, acestea se freaca separat cu smantana, sare, piper(folosind mixerul). Se umplu albusurile cu aceasta compozitie, deasupra se glaseaza cu maioneza, se orneaza cu patrunjel verde.
se aseaza pe platou pe un pat de salata verde, pe salata se aseaza ouale cu galbenusul in sus, se pune pe platou pe langa oua umplute si castraveti, taiati pe lung, rosii, taiate in patru, pe margine felii de salam picant, ardei la fel felii, branza de vaca, felii. dupa preferinta se poate orna si cu alte mezeluri de porc pregatite chiar in casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii