autor:

Fara foto

» » Aperitive

Oua umplute

Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2010

Ingrediente
15 oua,, un pate,, 150 gr. smantana,, 150 gr. maioneza,, sare dupa gust,, piper dupa gust,, ardei rosii ptr. ornat,, si partunjel

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouale 5-8 minute si se racesc in apa gheata. Se decojesc si se taie in jumatate. Se scoate galbenusul si se pune separat intr-un castorn cu pateul si 50 gr de maioneza (eu fac maioneza de casa dar e buna si de cumparat) si se pune sare si piper dupa gust. Se amesteca cu mixerul pana se face ca o pasta.



Intr-un alt castron amestecam smantana si maioneza ramasa si o punem pe platou dupa care umplem ouale cu pasta de pate. Le aranjam frumos pe platoul cu smantana, pana terminam pasta de pate. La sfarsit le decoram cu ardei rosii si patrunjel.



Pofta mare !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute-simple

Oua umplute-simple

Ouale se pun in apa cu sare fierbinte cu o spatula ca sa nu le spargem. Le lasam sa fiarba cam 15-20

4 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Ouale se fierb 5 minute de cand incepe apa sa clocoteasca,dupa care se scurge apa in care au fiert

6 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 15 oua,
  • un pate,
  • 150 gr. smantana,
  • 150 gr. maioneza,
  • sare dupa gust,
  • piper dupa gust,
  • ardei rosii ptr. ornat,
  • si partunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Coronita aperitiv