autor:

Anita Albu

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Oua umplute

Autor: Anita Albu (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anita Albu (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 14 decembrie 2010

Ingrediente
10 oua, 1 pate de pui, maioneza (eu va recomand sa o faceti acasa, nu cumparata), iaurt, patrunjel proaspat, sare, piper proaspat macinat, putina boia, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Degresam ouale si pe punem la fiert. Dupa ce au fiert le curatam de coaja, le taiem in doua si le scoatem galbenusurile. Galbenusurile le pasam bine cu furculita si le amestecam cu pateul de pui, 1-2 linguri de maioneza, patrunjel proaspat tocat, sare si piper proaspat macinat. Amestecam bine si umplem jumatatile de oua.
Sosul: in maioneza ramasa adaugam iaurt pana cand obtinem o compozitie usor lichida (nu stiu exact sa va spun cantitati). Omogenizam bine si adaugam un catel mic mic de usturoi pisat, sare si putin patrunjel tocat.
Asezam sosul pe un platou si peste asezam ouale. Le oranam cu frunzulite de patrunjel cret si boia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute cu ton

Oua umplute cu ton

Ouale fierte,curatate,taiate in jumatati;intr-un castron se freaca galbenusurile cu sare,piper,tonul

4 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Oua umplute-simple

Oua umplute-simple

Ouale se pun in apa cu sare fierbinte cu o spatula ca sa nu le spargem. Le lasam sa fiarba cam 15-20

4 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana Prisecaru , 19 aprilie 2014

    FIECARE PUNE CE II PLACE .

  • Fara foto

    Ferah Gagiu , 18 aprilie 2014

    eu as pune pate pui facut in casa !

  • Fara foto

    Alexa Trif , 18 aprilie 2014

    FIECARE PUNE CE II PLACE .

    • Fara foto

      Dinica Liliana , 18 aprilie 2014

      Sosul de maioneza este mai bun cu o lingura de hrean ras in loc de usturoi

    • SaltnSasha

      SaltnSasha (Chef de cuisine) , 27 martie 2014

      Mmm.. Trebuie sa fie delicioase. :D

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2012

      Imi place si prezentarea si produsul final .

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010

      Aromate si apetisante!***** Si eu prefer maioneza facuta acasa.

    • Anita Albu

      Anita Albu (Maestru bucatar) , 14 decembrie 2010

      Multumesc Lia, pupici!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2010

      Frumoase si gustoase. #####

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2010

      wow ce bine arata si ce bune sunt...mi-ai facut pofta!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2010

      Sunt foarte gustoase ! si frumos prezentate ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 1 pate de pui
  • maioneza (eu va recomand sa o faceti acasa
  • nu cumparata)
  • iaurt
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • putina boia
  • usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Anita Albu
Prajitura After Eight

Prajitura After Eight

Taiem ciocolata in bucatele marunte. Amestecam faina cernuta cu amidonul si praful de copt. Adaugam

7 voturi    8 comentarii
1h
Prajituri

SaltnSasha (Chef de cuisine)

Mmm.. Trebuie sa fie delicioase. :D

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua