autor:

Spanu Monica Daniela

» » Aperitive

Oua umplute

Autor: Spanu Monica Daniela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Spanu Monica Daniela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
-6 oua fierte, -1 cutie de ton conserva, -1 lingura de ketchup, -1 lingura de mustar, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

33 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouale si se taie pe lung apoi se scot galbenusurile.Acestea se piseaza si se amesteca cu restul de ingrediente pana ce devine o pasta.
Se umplu ouale si se rezerva in frigider pana in momentul serviri.
Li se pot pune pe deasupra putin patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute - colorate in turmenic

Oua umplute - colorate in turmenic

In apa fiarta, adaugam turmenicul. In apa, adaugam ouale si le lasam aproximativ 30 minute, pana

1 vot    0 comentarii
2h
Salate din oua
Oua umplute cu ardei copti

Oua umplute cu ardei copti

Fierbi ouale tari. Le cureti de coaja si le tai in jumatate pe lungime. Le scoti galbenusurile si

5 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    mirelanicoleta (Maestru bucatar):

    Buna, le-am pregatit, sunt bune dar dupa mine, mustar trebuie pus numai o jumatate de lingura.

  • Schiopu Simona

    Schiopu Simona (Chef de cuisine):

    Este tare gustoasa dar eu nu fac sosul de smantama.Pentru umplut poti folosi si ficat de pui sau pateu

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Foarte bune !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Tot oua umplute....

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Delicioase...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

      Delicioase,dar eu nu le pun pe soso de smantana,imi plac mai mult pe pat de maioneza si umplute cu pate de ficat.Nu am facut niciodata umplute cu ton dar cred ca sunt foarte bune,imi place mult tonul.Felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      mai atasez o poza...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Reteta de oua umplute este putin diferita, nu am preparat niciodata umplutura cu ton, dar cred ca sunt bune. Fac oua umplute doar la ocazii.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 martie 2009

      Servite pe un pat de salata verde, li se pot atasa felii de ardei, obtinand cosulete.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2008

      Deasupra oualor umplute pun un sos facut din 200 g smantana( lapte batut degresat daca vreti mai dietetic) , 2 linguri maioneza, 1 lingura mustar si 2-3 catei de usturoi pisati( se poate si fara usturoi) Sare si piper cit este nevoie...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

33 voturi

Ingrediente

  • -6 oua fierte
  • -1 cutie de ton conserva
  • -1 lingura de ketchup
  • -1 lingura de mustar
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bune !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Omleta ficei mele