Ouale se curata de coaja, se taie in 2 pe orizontala, albusurile se pun deoparte. Intrun bol, galbenusurile se amesteca cu smantana si telemeua, se adauga ceapa tocata marunt, se omogenizeaza bine ingredientele si obtinem o pasta de branza.
Separat taiem somonul marunt, il amestecam cu untul, zeama de lamaie, piper dupa gust si obtinem pasta de somon. Cu un poche sau o punga de plastic taiata la un capat, umplem ouale cu pasta de somon, peste ea cu un alt poche punem pasta de branza. Asezam ouale pe un platou, pe frunze de salata creata spalate si zvantate si decoram cu fire de patrunjel si marar verde si cu felii de ridichie rosie spalata si necuratata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii