autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Oua umplute cu pasta de branza si pasta de somon

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 aprilie 2010

Ingrediente
5-6 oua fierte tari, 150 g branza telemea de oi(este mai moale), 2 linguri smantana, 3 codite de cepa verde., Pt crema: 150 g somon afumat, 100 g unt, zeama de lamaie(cam 1 lingura), piper macinat., Pt. ornat: cateva frunze da salata verde creata, cateva ridichi, cate fire de patrunjel verde, cateva fire de mara verde.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Ouale se curata de coaja, se taie in 2 pe orizontala, albusurile se pun deoparte. Intrun bol, galbenusurile se amesteca cu smantana si telemeua, se adauga ceapa tocata marunt, se omogenizeaza bine ingredientele si obtinem o pasta de branza.
Separat taiem somonul marunt, il amestecam cu untul, zeama de lamaie, piper dupa gust si obtinem pasta de somon. Cu un poche sau o punga de plastic taiata la un capat, umplem ouale cu pasta de somon, peste ea cu un alt poche punem pasta de branza. Asezam ouale pe un platou, pe frunze de salata creata spalate si zvantate si decoram cu fire de patrunjel si marar verde si cu felii de ridichie rosie spalata si necuratata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pasta de branza si pasta de somon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rondele picante din foietaj, cu ketchup si chimen

Rondele picante din foietaj, cu ketchup si chimen

Dezghetam aluatul de foietaj. Intindem foile de aluat(atat cat se intind ele, nu fortam). Ungem

6 voturi    2 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Rulouri (chiftelute) din cartofi si cascaval

Rulouri (chiftelute) din cartofi si cascaval

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Ii punem la fiert in apa cu sare. Fierbem cartofii

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Da, Silvia cred ca sunt foarte gustoase si cu urda.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Un aperitiv delicios.Si mie imi place sa le fac,doar ca folosesc urda.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 5-6 oua fierte tari
  • 150 g branza telemea de oi(este mai moale)
  • 2 linguri smantana
  • 3 codite de cepa verde.
  • Pt crema: 150 g somon afumat
  • 100 g unt
  • zeama de lamaie(cam 1 lingura)
  • piper macinat.
  • Pt. ornat: cateva frunze da salata verde creata
  • cateva ridichi
  • cate fire de patrunjel verde
  • cateva fire de mara verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Da, Silvia cred ca sunt foarte gustoase si cu urda.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

3 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Omleta la microunde a la Tradaro