Se fierb ouale tari.
Intre timp se face maioneza din 2 galbenusuri, 1 lingura de mustar, sare, piper, putina zeama de lamaie si ulei.
Se decojesc ouale si se taie in jumate. Galbenusurile se pun intr-un bol si se maruntesc cu furculita. Adaugam aprox 2 cutii de pateu de porc, condimente, 1-2 linguri de maioneza si apoi se amesteca bine cu mixerul.
Se incepe umplerea jumatatilor de ou cu aceasta pasta. In maioneza ramasa se adauga 4-5 linguri de smantana, astfel obtinandu-se sosul de maioneza care se pune peste oua, sau intr-un bol de unde se serveste fiecare. Ouale se orneaza cu frunze de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii