Se fierb ouale tari, se decojesc si se taie in jumatati. Se scot galbenusele si se trec prin strecurator pentru maruntire.
Maioneza se prepara dintr-un galbenus crud si unul fiert, folosind uleiul de masline si o lingurita de mustar. Se amesteca galbenusurile maruntite cu jumatate din cantitatea de maioneza pana devine o pasta groasa si omogena, condimentati cu sare si piper alb.
Se umplu jumatatile de albus cu pasta obtinuta si se asaza pe un platou.
Smantana se amesteca cu maioneza ramasa, sare, piper alb si negru dupa gust, mustar, castraveciorii taiati marunt, coditele de ceapa verde si mararul tocat. Sosul astfel obtinut se toarna peste ouale umplute si se servesc ca aperitiv.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii