Ouale se pun in apa cu sare fierbinte cu o spatula ca sa nu le spargem.
Le lasam sa fiarba cam 15-20 de minute.
Intre timp facem maioneza dintr-un galbenus de ou, o lingura de mustar, sare, zeama de lamaie si ulei. Facem destula sa ne ajunga si pt ornat farfuria, ouale si pt umplutura.
Le scurgem de apa fiarta si le bagam sub apa rece, le clatim si le lasam la racit tot in apa rece. Le curatam de coaja si le taiem in jumatati, galbenusul il punem intr-un castron separat.
Galbenusurile le pisam cu furculita bine, bine, punem vreo 2-3 linguri de maioneza, vegeta si ceapa tocata marunt, marunt.
Umplem ouale cu compozitia galbena si le asezam pe o farfurie/platou uns cu maioneza.
Cu un posh ornam ouale cu maioneza si castrevete murat.
PS: pe langa galbenusuri si mioneza, la umplutura se mai poate pune pateu de pasare/vegetal.
POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii