Oua umplute-simple

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Oua umplute-simple

Ingrediente

  • 8 oua
  • jumatate de ceapa
  • maioneza
  • vegeta de pui
  • 1 castravete murat pt decor(optional)

Mod de preparare

Ouale se pun in apa cu sare fierbinte cu o spatula ca sa nu le spargem.

Le lasam sa fiarba cam 15-20 de minute.

Intre timp facem maioneza dintr-un galbenus de ou, o lingura de mustar, sare, zeama de lamaie si ulei. Facem destula sa ne ajunga si pt ornat farfuria, ouale si pt umplutura.

Le scurgem de apa fiarta si le bagam sub apa rece, le clatim si le lasam la racit tot in apa rece. Le curatam de coaja si le taiem in jumatati, galbenusul il punem intr-un castron separat.

Galbenusurile le pisam cu furculita bine, bine, punem vreo 2-3 linguri de maioneza, vegeta si ceapa tocata marunt, marunt.

Umplem ouale cu compozitia galbena si le asezam pe o farfurie/platou uns cu maioneza.

Cu un posh ornam ouale cu maioneza si castrevete murat.

PS: pe langa galbenusuri si mioneza, la umplutura se mai poate pune pateu de pasare/vegetal.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor