Oua umplute-simple

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Oua umplute-simple

Ingrediente

  • 8 oua
  • jumatate de ceapa
  • maioneza
  • vegeta de pui
  • 1 castravete murat pt decor(optional)

Mod de preparare

Ouale se pun in apa cu sare fierbinte cu o spatula ca sa nu le spargem.

Le lasam sa fiarba cam 15-20 de minute.

Intre timp facem maioneza dintr-un galbenus de ou, o lingura de mustar, sare, zeama de lamaie si ulei. Facem destula sa ne ajunga si pt ornat farfuria, ouale si pt umplutura.

Le scurgem de apa fiarta si le bagam sub apa rece, le clatim si le lasam la racit tot in apa rece. Le curatam de coaja si le taiem in jumatati, galbenusul il punem intr-un castron separat.

Galbenusurile le pisam cu furculita bine, bine, punem vreo 2-3 linguri de maioneza, vegeta si ceapa tocata marunt, marunt.

Umplem ouale cu compozitia galbena si le asezam pe o farfurie/platou uns cu maioneza.

Cu un posh ornam ouale cu maioneza si castrevete murat.

PS: pe langa galbenusuri si mioneza, la umplutura se mai poate pune pateu de pasare/vegetal.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine