Ouale se pun in apa cu sare fierbinte cu o spatula ca sa nu le spargem.
Le lasam sa fiarba cam 15-20 de minute.
Intre timp facem maioneza dintr-un galbenus de ou, o lingura de mustar, sare, zeama de lamaie si ulei. Facem destula sa ne ajunga si pt ornat farfuria, ouale si pt umplutura.
Le scurgem de apa fiarta si le bagam sub apa rece, le clatim si le lasam la racit tot in apa rece. Le curatam de coaja si le taiem in jumatati, galbenusul il punem intr-un castron separat.
Galbenusurile le pisam cu furculita bine, bine, punem vreo 2-3 linguri de maioneza, vegeta si ceapa tocata marunt, marunt.
Umplem ouale cu compozitia galbena si le asezam pe o farfurie/platou uns cu maioneza.
Cu un posh ornam ouale cu maioneza si castrevete murat.
PS: pe langa galbenusuri si mioneza, la umplutura se mai poate pune pateu de pasare/vegetal.
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii