autor:

SIMONA PATRAS

» » , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive cu oua

Oua vopsite

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 aprilie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 aprilie 2018

Ingrediente
* oua, * vopsea de oua, * otet, * sare, * ulei ,unt, slanina (la alegere)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Spalam si degresam ouale cu apa calduta, apoi le stergem cu un prosop de hartie.

Le fierbem intr-o cratita, astfel incat sa fie acoperite cu apa in care am pus sare si o lingura otet,la foc potrivit.

Le fierbem intre 8 si 10 minute.

Punem intr-un vas 1 litru de apa fierbinte si 6 linguri de otet, apoi adaugam vopseaua pentru fiecare culoare vom proceda la fel.

Asezam ouale usor cu o lingura in vas si le lasam sa se coloreze conform instructiunilor (eu le las cu 2 minute mai mult pentru a fi sigura ca prinde bine culoarea).

Cand le scoatem din vopsea le ungem cu ulei sau grasime,unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Oua vopsite - eny

Oua vopsite - eny

Se pun ouale (spalate inainte) intr-o cratita cu apa si putina sare ( pentru a nu se crapa) doar

3 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

De seara se spala foile de ceapa foarte bine si se pun in doua vase separate, in circa 2 l apa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • * oua
  • * vopsea de oua
  • * otet
  • * sare
  • * ulei ,unt
  • slanina (la alegere)

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Prajitura Tiramisu Prajitura Tiramisu

Se foloseste o tavă mare, preferabil cu inel detașabil. Eu am folosit una de 40 x 35 cm. Se face o cafea tare, puțin îndulcită,

4 voturi    1 comentariu
40 min
Retete de Pasti
Tort de ciocolata cu biscuiti Tort de ciocolata cu biscuiti

Se rup biscuitii in bucatele, se taie rahatul dupa bunul plac (eu l-am taiat bastonase); se pune laptele la fiert, iar cand deja e cald,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Rulada din carne de vita si miel invelita in prapure