Spalam si degresam ouale cu apa calduta, apoi le stergem cu un prosop de hartie.
Spalam si degresam ouale cu apa calduta, apoi le stergem cu un prosop de hartie.
Le fierbem intr-o cratita, astfel incat sa fie acoperite cu apa in care am pus sare si o lingura otet,la foc potrivit.
Le fierbem intre 8 si 10 minute.
Punem intr-un vas 1 litru de apa fierbinte si 6 linguri de otet, apoi adaugam vopseaua pentru fiecare culoare vom proceda la fel.
Asezam ouale usor cu o lingura in vas si le lasam sa se coloreze conform instructiunilor (eu le las cu 2 minute mai mult pentru a fi sigura ca prinde bine culoarea).
Cand le scoatem din vopsea le ungem cu ulei sau grasime,unt.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii