autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pârjoale de pasăre

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2005

Ingrediente
500 g carne de găină, 100 g franzelă, 2 ouă, 100 ml ulei,, 1 ceapă, 1 legătură pătrunjel, sare, piper, 50 g făină, 100 g pesmet alb.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Carnea, scoasă de pe oasele găinii, se taie bucăţi şi se trece prin maşina de tocat. La tocătura obţinută se adaugă ceapa călită, franzela înmuiată în lapte şi pătrunjelul verde tăiat mărunt. Se amestecă toate şi se mai trec o dată prin maşina de tocat. Se adaugă un ou, sare, piper şi se amestecă bine. Se fac pârjoale de forma lunguiaţă cu un capăt ascuţit ( forma frunzei de vişin). Se dau pârjoalele prin făină, ou bătut, pesmet şi se prăjesc în uleiul încins până se rumenesc pe ambele părţi. Se servesc cu piure de cartofi, fasole, spanac, mazăre sau cu sote de morcovi. La servire pârjoalele se pot stropi cu unt topit sau cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pârjoale de pasăre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
ficatei de pui super fragezi

ficatei de pui super fragezi

Se spala bine ficateii si se zvanta. Se pun intr-o tigaie cu capac si se toarna peste ei ulei de

10 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Varza fiarta cu coaste de porc

Varza fiarta cu coaste de porc

Coastele se taie bucati mici, se spala bine si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Intre timp tocam

20 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de găină
  • 100 g franzelă
  • 2 ouă
  • 100 ml ulei,
  • 1 ceapă
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 50 g făină
  • 100 g pesmet alb.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

23 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftele cu Ardei Copti