Pârjoale de pasăre

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de găină, 100 g franzelă, 2 ouă, 100 ml ulei,
  • 1 ceapă, 1 legătură pătrunjel, sare, piper, 50 g făină, 100 g pesmet alb.

Mod de preparare

Carnea, scoasă de pe oasele găinii, se taie bucăţi şi se trece prin maşina de tocat. La tocătura obţinută se adaugă ceapa călită, franzela înmuiată în lapte şi pătrunjelul verde tăiat mărunt. Se amestecă toate şi se mai trec o dată prin maşina de tocat. Se adaugă un ou, sare, piper şi se amestecă bine. Se fac pârjoale de forma lunguiaţă cu un capăt ascuţit ( forma frunzei de vişin). Se dau pârjoalele prin făină, ou bătut, pesmet şi se prăjesc în uleiul încins până se rumenesc pe ambele părţi. Se servesc cu piure de cartofi, fasole, spanac, mazăre sau cu sote de morcovi. La servire pârjoalele se pot stropi cu unt topit sau cu mujdei de usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise