autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pârjoale de pasăre

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2005

Ingrediente
500 g carne de găină, 100 g franzelă, 2 ouă, 100 ml ulei,, 1 ceapă, 1 legătură pătrunjel, sare, piper, 50 g făină, 100 g pesmet alb.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Carnea, scoasă de pe oasele găinii, se taie bucăţi şi se trece prin maşina de tocat. La tocătura obţinută se adaugă ceapa călită, franzela înmuiată în lapte şi pătrunjelul verde tăiat mărunt. Se amestecă toate şi se mai trec o dată prin maşina de tocat. Se adaugă un ou, sare, piper şi se amestecă bine. Se fac pârjoale de forma lunguiaţă cu un capăt ascuţit ( forma frunzei de vişin). Se dau pârjoalele prin făină, ou bătut, pesmet şi se prăjesc în uleiul încins până se rumenesc pe ambele părţi. Se servesc cu piure de cartofi, fasole, spanac, mazăre sau cu sote de morcovi. La servire pârjoalele se pot stropi cu unt topit sau cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pârjoale de pasăre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Orez cu pulpe de pui la cuptor

Orez cu pulpe de pui la cuptor

Se condimenteaza pulpele de pui si se pun peste orez intr-un vas. Se taie legumele rondelele, se

10 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu smantana

Pui cu smantana

Copanelele se spala si li se ia pielea.Cui ii place poate sa lasa si pielea.Se pun in tigaie cu putin

9 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de găină
  • 100 g franzelă
  • 2 ouă
  • 100 ml ulei,
  • 1 ceapă
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 50 g făină
  • 100 g pesmet alb.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Ficat picant de pui cu ciuperci