Carnea se bate bine, se aseaza pe un fund de lemn,se sareaza pipereaza,deasupra se pun felii de mozzarella,se inchid lateral cu o scobitoare,se calesc in unt topit,se sting cu vin alb ;
Dupa evaporarea vinului,amidonul se amesteca cu 1 pahar de apa ,iar sosul rezultat se va turna peste carne,se continua fierberea,amestecand incontinuu pt a evita formarea cocoloaselor;
Carnea se serveste alaturi de sosul rezultat!



Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...
Varza a la Cluj
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii