autor:

Fara foto

» » Prajituri

Pachetele cu branza

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 ianuarie 2010

Ingrediente
* 500 g faina, * 80 g zahar, * 1 lingurita miere, * 50 g unt, * 1 si 1/2 lingurita drojdie uscata, * 2 oua, * 150 ml lapte, * 4 linguri ulei, * sare, * vanilie, * Pentru crema de branza:, * 500 g branza, * 200 ml frisca lichida, * 200 g zahar, * 2 oua, * esenta de rom

Dificultate: Medie Timp: 2h

40 voturi

Mod de preparare

Facem o maia din 100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 75 ml lapte caldut,pe care o lasam la crescut pana apar gaurele la suprafata.
Punem maiaua in cuva masinii de paine,adaugam peste ouale,zaharul,untul,uleiul si vanilia,laptele ramas si faina cate putin.Framantam pana se inglobeaza toate ingredientele si obtinem un aluat elastic.

Lasam la crescut 1 ora,pana isi dubleaza volumul.

Intre timp pregatim crema de branza:mixam branza impreuna cu restul ingredientelor,pana obtinem o crema pufoasa dar ferma.

Aluatul il impartim in 9 bilute,pe care le intindem sub forma de dreptunghi.

Trasam o linie la jumatate.

Pe o parte punem umplutura de branza,iar cealalta o taiem fasii.

Rulam partea cu crema,apoi formam un rulou cu fasiile.

Pachetelele astfel formate le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le lasam la crescut,pana isi dubleaza volumul.

Le ungem cu galbenus amestecat cu cateva linguri de lapte si presaram cu mac.

Se dau la cuptorul incins la 180 grade pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pachetele dulci cu afine si branza Ricotta

Pachetele dulci cu afine si branza Ricotta

Blintz Crepes 1. Incalzeste cuptorul la 180°. 2. Amesteca toate ingredientele cu mixerul dupa

1 vot    3 comentarii
1h
Prajituri
Pachetele de branza feta la gratar

Pachetele de branza feta la gratar

Se pregatesc si pachetelele de branza feta astfel: rosiile si dovlecelul se spala si se taie in felii

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 19 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Bulacel Ana , 28 ianuarie 2015

    Eu le fac mereu dar cu branza sarata super bune!

  • Fara foto

    Ana bulacel , 28 ianuarie 2015

    Eu le fac mereu dar cu branza sarata!

  • Fara foto

    Erika Adami , 03 ianuarie 2015

    sint gustoase si eu le fac uneori seara si le servim dimineata

    • Fara foto

      Rodica Ardelean , 02 ianuarie 2015

      ALUATUL ESTE DULCE PENTRU UMPLUTURII SARATE, NU TREBUE ZAHAR IN ALUAT DOAR O LINGURITA LA MAIA SI NICI VANILIE SAU COAJA DE LAMAIE TREBUIE UN ALUAT MAI MULT SARAT DECAT DULCE,SI ATUNCI PUTETI SA LE UMPLETI CU,CARNE,CIUPERCI ,CARNATI,......

    • Fara foto

      Iulia Valeria , 28 septembrie 2014

      Eu am facut ,sunt foarte buni,dar eu am incercat si altceva adica i-am umplut cu crenvusti si carnati oltenesti fierti inainte si raciti sunt grozavi pentru un mic dejun.(am mai pus in aluat si o lingurita de chimen maruntit ,dsr nu e obligatoriu.)

    • Fara foto

      Avelino Rodriguez Diaz , 28 septembrie 2014

      POFTA BUNA¡¡¡¡¡

    • Fara foto

      Teodorescu Cornelia , 27 septembrie 2014

      Ba cred ca da. Eu am vazut - nu am gustat, recunosc - painici cu masline si banuiesc ca sunt bune. Cred ca ar fi bune si cu sunca. De altfel, am gasit, la un moment dat, pe un site retete de checuri aperitiv si atunci, de ce nu s-ar face si baghete sau cornuri aperitiv?!

    • Fara foto

      Gabi Silvian , 26 septembrie 2014

      :)))

    • Fara foto

      Manuela Liliana Lascu , 26 septembrie 2014

      Nu se pot umple şi cu carne de pui de exemplu? Eu am o problemă cu brânza gătită :(

    • Fara foto

      Veronica Chiriluta , 22 februarie 2014

      Arata bestial am sa fac si eu....♥

    • Fara foto

      Viorica Dieac , 22 februarie 2014

      dupa cit sit de frumoase sigur sint si gustoase

    • Fara foto

      Verdes Romolica , 21 ianuarie 2014

      Eu le fac mereu dar cu branza sarata super bune!

    • Fara foto

      Monica Maria Zudor , 21 ianuarie 2014

      sint tare gustoase,tre sa fac multe ca nu ramine nimic

    • Fara foto

      Hedviga Susana Hoban , 17 decembrie 2013

      fac si euuuu

    • Fara foto

      Andrada Cristinariu , 09 decembrie 2013

      imi plac la nebunieeeeee ,bune bune......o sa mai fac.. ?

    • Fara foto

      Szabo Ioana , 09 decembrie 2013

      Arata impecabil , cat despre gust hmmmm trebuie sa fie tare bun :) !!!

    • Fara foto

      Eniko-julia Szilagyi , 14 august 2013

      FOARTE GUSTOS

    • Fara foto

      ileana , 06 iunie 2013

      Pusesem reteta in bookmarks mai demult, imi suscitase interesul si ieri a facut pachetelele: excelente si nimic mai mult de spus !

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      arata foarte bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

40 voturi

Ingrediente

  • * 500 g faina
  • * 80 g zahar
  • * 1 lingurita miere
  • * 50 g unt
  • * 1 si 1/2 lingurita drojdie uscata
  • * 2 oua
  • * 150 ml lapte
  • * 4 linguri ulei
  • * sare
  • * vanilie
  • * Pentru crema de branza:
  • * 500 g branza
  • * 200 ml frisca lichida
  • * 200 g zahar
  • * 2 oua
  • * esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de miha278
Smantanita

Smantanita

Foile: Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se framanta un aluat elastic. Se imparte in

54 voturi    23 comentarii
1h
Prajituri
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute. Se adauga

7 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Ana bulacel

Eu le fac mereu dar cu branza sarata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu gutui Prajitura cu gutui

Gutuile le spalam de puf, le curatam si le razuim sau le taiem in bucati. Intr-o tigaie antiaderenta, punem gutuile, 2-3 linguri de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Fanta Prajitura Fanta

Mod de preparare pentru blat: Se pun ouale la robot, se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o pasta densa. Se amesteca faina

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Rotite de tractor
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania