Carnea tocata se amesteca impreuna cu ceapa si patrunjelul tocat marunt,morcovul dat pe razatoarea mica si ou.Acest amestec se sareaza si se pipereaza dupa gust,apoi se caleste intr-o tigaie cu ulei incins.Din faina,lapte si doua oua se face un aluat de clatite si se coc foi de grosime potrivita.Se umple fiecare foaie cu doua linguri din amestecul de carne,apoi se ridica marginile si se leaga cu ata.Saculetii astfel obtinuti se tavalesc printr-un ou batut cu pesmet,apoi se aseaza intr-o tava.se coc in tava la foc potrivit pana se rumenesc.SFAT:Se servesc pe frunze de salata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii