autor:

» » Aperitive

Pachetele cu carne

Autor: Cristina Cristea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 februarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Cristea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 februarie 2006

Ingrediente
-400 grame carne tocata, -o salata verde, -o legatura de patrunjel, -1000 grame faina, -o cana cu lapte, -4 linguri cu pesmet, -un morcov, -o ceapa, -4 oua, -100 ml ulei, -sare, -piper

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca impreuna cu ceapa si patrunjelul tocat marunt,morcovul dat pe razatoarea mica si ou.Acest amestec se sareaza si se pipereaza dupa gust,apoi se caleste intr-o tigaie cu ulei incins.Din faina,lapte si doua oua se face un aluat de clatite si se coc foi de grosime potrivita.Se umple fiecare foaie cu doua linguri din amestecul de carne,apoi se ridica marginile si se leaga cu ata.Saculetii astfel obtinuti se tavalesc printr-un ou batut cu pesmet,apoi se aseaza intr-o tava.se coc in tava la foc potrivit pana se rumenesc.SFAT:Se servesc pe frunze de salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pachetele cu carne de porc

Pachetele cu carne de porc

Taie carnea în bucățele de dimensiuni medii (1) (dacă ai cumpărat cotlete, îndepărtează

3 voturi    1 comentariu
35 min
Retete de Craciun
Pachetele in foi de orez cu legume si carne

Pachetele in foi de orez cu legume si carne

Se pune carnea de pui la fiert cu putin de sare,pentru 20-30 minute. Intre timp pregatim un bol

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • -400 grame carne tocata
  • -o salata verde
  • -o legatura de patrunjel
  • -1000 grame faina
  • -o cana cu lapte
  • -4 linguri cu pesmet
  • -un morcov
  • -o ceapa
  • -4 oua
  • -100 ml ulei
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Crenvurşti in aluat de foietaj