autor:

motosca mariana

» » Fripturi

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
piept de pui1 buc, sunca de praga 2-3 felii, cascaval feliat 2-3 felii, ou 2buc, sare, piper, faina, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o parte o felie de sunca apoi o felie de cascaval. Se acopera cu cealalta parte de piept (ca un sandwich). Se bat ouale cu sare si piper. Se trece pachetelul prin faina, ou si pesmet. Se prajeste in ulei incins. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de pui cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Porc picant cu ardei

Porc picant cu ardei

Ardeii graşi se spală, se curăţă de seminţe şi se taie julien. Ardeiul iute se curăţă de

1 vot    3 comentarii
45 min
Fripturi
Friptură cu pachețele de cartofi, piure de țelină și ceapă caramelizată

Friptură cu pachețele de cartofi, piure de țelină și ceapă caramelizată

Într-un vas ceramic am pus ceapă și usturoi verde tocate, peste care am așezat bucățile de

15 voturi    4 comentarii
3h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    Delicioase...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    Felicitari pentru przentare Foarte bun.

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • piept de pui1 buc
  • sunca de praga 2-3 felii
  • cascaval feliat 2-3 felii
  • ou 2buc
  • sare
  • piper
  • faina
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Salata cu macrou afumat

Salata cu macrou afumat

Macroul se curata de piele si oase. Se taie carnea cuburi. Cartofii se fierb in coaja. Se curata

6 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioase...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Snitel umplut cu cascaval