autor:

motosca mariana

» » Fripturi

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
piept de pui1 buc, sunca de praga 2-3 felii, cascaval feliat 2-3 felii, ou 2buc, sare, piper, faina, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o parte o felie de sunca apoi o felie de cascaval. Se acopera cu cealalta parte de piept (ca un sandwich). Se bat ouale cu sare si piper. Se trece pachetelul prin faina, ou si pesmet. Se prajeste in ulei incins. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de pui cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Miel umplut

Miel umplut

Spalam maruntaiele si le punem la fiert, in apa cu putina sare, pentru 20’. Intre timp, taiem ceapa

14 voturi    6 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Cotlet cu sos caramel

Cotlet cu sos caramel

Daca timpul va permite este recomandat sa lasati la marinat cotletul in zeama de lamaie dupa ce l-ati

8 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    Delicioase...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    Felicitari pentru przentare Foarte bun.

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • piept de pui1 buc
  • sunca de praga 2-3 felii
  • cascaval feliat 2-3 felii
  • ou 2buc
  • sare
  • piper
  • faina
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Salata cu macrou afumat

Salata cu macrou afumat

Macroul se curata de piele si oase. Se taie carnea cuburi. Cartofii se fierb in coaja. Se curata

6 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioase...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Fripturã din piept de porc picant cu cartofi Hasselback