autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pachetele umplute

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
5 felii de snitel sau file de piept de pui, 1 conserva de ciuperci, 5 felii brinza topita Hockland, 1-2 oua, ceapa, patrunjel verde, sare, piper, 1 lingurita mustar, smintina.

Dificultate: Medie Timp: 1h

25 voturi

Mod de preparare

Feliile de piept se bat bine si se pune pe ele sare si piper.
Din ciuperci facem o tocanita cu putina ceapa dar nu adaugam apa de loc. Cind e gata spargem ouale peste ciuperci si invirtim pina se intaresc.
Potrivim de sare si piper si adaugam patrunjel verde tocat.
Peste feliuta de snitel punem o felie de brinza topita si o lingura din compozitia de ciuperci. Prindem bine cu scobitori si asezam pachetelele intr-o cratita cu putina apa si lingurita cu mustar.
Lasam sa fiarba pachetelele sau le punem la cuptor intr-o punga Knorr.
La sfirsit in sosul lasat de ele adaugam putin unt si smintina.
Se serveste cu cartofi piure sau orice alte legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pachetele umplute

Pachetele umplute

Prima data, trebuie sa amestecam ingredientele uscate (faina, praful de sare si praful de copt) intr-un

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri pentru copii
Pachetele crocante si aromate umplute cu mere si stafide

Pachetele crocante si aromate umplute cu mere si stafide

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Intr-o cratita, pe foc mediu, pune merele, zaharul, 1 lingurita mix

2 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 17 iulie 2013

    Excelent ! Imi place ca le-ai fiert, sunt mai dietetice si mai ales ca ai pus mustar la fiert ! Multumesc, pentru idei !!!

  • Fara foto

    Michael , 12 februarie 2010

    Tudorel, era interesant sa ne spui si noua ce compozitie ai folosit pentru umplut. Desigur ca cea facuta de Sidy este foarte gustoasa si familia ta te-ar fi laudat daca te tineai de reteta. Ramaneau insa, din pacate, maidanezii flamanzi... In ce priveste scobitorile, ele se scot inainte de a servi mancarea la masa, altfel arata dizgratios. Ar fi mai recomandabila insa folosirea unor ace speciale din inox, pentru rulade de carne, nu numai pentru aspect.

  • Fara foto

    samoila tudorel , 22 ianuarie 2009

    Am facut pachetele dar putin ...mai mult schimbate, alta compozitie; familia nu a mancat{mama, cand au fost calde}, CAM 2-3, RESTUL a mers la cainii de pe strada.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2008

      Ana Maria...pachetelele se fierb , nu se prajesc !!!

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 31 iulie 2008

      Eu pun si feli de sunca, si au un gust foarte bun. Si le pun la cuptor

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

      Interesant. Dar cred ca se fac cam aiurea scobitoriile acele dupa ce le prajesti.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

  • 5 felii de snitel sau file de piept de pui
  • 1 conserva de ciuperci
  • 5 felii brinza topita Hockland
  • 1-2 oua
  • ceapa
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita mustar
  • smintina.

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Floare de colt (Chef de cuisine)

Excelent ! Imi place ca le-ai fiert, sunt mai dietetice si mai ales ca ai pus mustar la fiert ! Multumesc, pentru idei !!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu usturoi