autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

paella cu fructe de mare

Autor: alina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 23 iulie 2010

Ingrediente
ulei ,sare ,piper 1 cana mare de orez,1ceapa,1morcov o mana de mazare,cateva pastai fasole verde,ardei gras,4 pulpe de pui(sau carne de porc dupa preferinta)100 gr langoste,100 gr melci,100 gr creveti,100 gr midii,1 rac dupa preferinta (nu e obligatoriu)

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

se fierb scoicile in putina apa cu sare pana cand se deschide cochilia,apoi se adauga langostele si crevetii.
intr-o tigaie putin inalta se prajeste carnea.in uleiul in care am prajit carnea se adauga ceapa,morcov razalit pe razatoarea mare,mazarea,fasolea,ardeiul.Cand s-au calit suficient cat sa prinda putina culoare se adauga toate fructele de mare pe care anterior le-am fiert,si carnea prajita .Se amesteca toate ca sa se intrepatrunda gusturile ,apoi se masoara la o cana de orez dublu de apa(adica la o cana de orez se adauga(cu aceeasi masura sau cana) 2 cani de apa).se adauga orezul, se amesteca impreuna cu toate celelalte si apoi se pun 2 cani apa,sare si piper dupa gust.
pentru ca bobul sa ramana intreg e importan ca atunci cand adaugam orezul sa nu fie apa in tigaie.
va doresc pofta mare
Daca ti-a placut reteta noastra "paella cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Paella cu fructe de mare si piept de pui

Paella cu fructe de mare si piept de pui

Fasolea verde se curata si se rupe in bucati potrivite apoi se fierbe in apa cu sare. Dupa aproximativ

15 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Paella cu fructe de mare si carne de pui

Paella cu fructe de mare si carne de pui

Paella se prepara intr-o cratita ce poarta acelasi nume si se serveste direct din ea, se face la

6 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marta Gabriela Abdelhafiz , 27 mai 2013

    O voi salva dar sar fasolea verde

  • Fara foto

    alina (Maestru bucatar) , 07 august 2010

    peste putin timp voi posta o reteta de ghiveci.ve-ti vedea ce buna e

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Foarte gustoasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • ulei ,sare ,piper 1 cana mare de orez,1ceapa,1morcov o mana de mazare,cateva pastai fasole verde,ardei gras,4 pulpe de pui(sau carne de porc dupa preferinta)100 gr langoste,100 gr melci,100 gr creveti,100 gr midii,1 rac dupa preferinta (nu e obligatoriu)

Raporteaza reteta

alina (Maestru bucatar)

peste putin timp voi posta o reteta de ghiveci.ve-ti vedea ce buna e

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Pangasius cu solzi si sos