carnea feliata deja se bate un pic cu ciocanul se sareaza si se pipereaza dupa care se unge pe ambele parti cu ulei de masline.
o tigaie gratar (cele ondulate pe fund)sau o tigaie normala teflonata se pune pe foc si se incinge bine si se pune carnea in ea (fara a adauga alt ulei)pana cand carnea pierde culoarea rosie.se intoarce.
se serveste stropita cu lamaie si cu patrunjel verde tocat fin deasupra insotita de cartofi natur sau prajiti si de o salata facuta din salata verde, salata rosie ,o rosie ,sare ,ulei extravergine de masline si otet (ar fi de preferat otet balsamic ).
pofta buna
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii