autor:

Fara foto

» » Fripturi

paillard

Autor: mocanu74 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mocanu74 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Ingrediente
una felie carne de vita pe persoana, lamaie, ulei extravergine de masline, sare, piper negru, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

carnea feliata deja se bate un pic cu ciocanul se sareaza si se pipereaza dupa care se unge pe ambele parti cu ulei de masline.
o tigaie gratar (cele ondulate pe fund)sau o tigaie normala teflonata se pune pe foc si se incinge bine si se pune carnea in ea (fara a adauga alt ulei)pana cand carnea pierde culoarea rosie.se intoarce.
se serveste stropita cu lamaie si cu patrunjel verde tocat fin deasupra insotita de cartofi natur sau prajiti si de o salata facuta din salata verde, salata rosie ,o rosie ,sare ,ulei extravergine de masline si otet (ar fi de preferat otet balsamic ).
pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "paillard" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Aperitiv pentru masa festiva de sarbatori.

Aperitiv pentru masa festiva de sarbatori.

Friptura se pune la bait in condimente cate-va ore ,putem face friptura fie la tava in cuptor ,fie

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Snitel umplut

Snitel umplut

Snitelele se bat bine, se fac cu sare si piper si apoi se ung cu mustar. Se aseaza felia de muschi

12 voturi    9 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • una felie carne de vita pe persoana
  • lamaie
  • ulei extravergine de masline
  • sare
  • piper negru
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de mocanu74
Muffins

Muffins

Se amesteca toate ingredientele. Cosuletele de hartie seaseaza unaul langa altul in tava si se umplu

4 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulada din piept de curcan