paillard

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • una felie carne de vita pe persoana
  • lamaie
  • ulei extravergine de masline
  • sare
  • piper negru
  • patrunjel verde

Mod de preparare

carnea feliata deja se bate un pic cu ciocanul se sareaza si se pipereaza dupa care se unge pe ambele parti cu ulei de masline.

o tigaie gratar (cele ondulate pe fund)sau o tigaie normala teflonata se pune pe foc si se incinge bine si se pune carnea in ea (fara a adauga alt ulei)pana cand carnea pierde culoarea rosie.se intoarce.

se serveste stropita cu lamaie si cu patrunjel verde tocat fin deasupra insotita de cartofi natur sau prajiti si de o salata facuta din salata verde, salata rosie ,o rosie ,sare ,ulei extravergine de masline si otet (ar fi de preferat otet balsamic ).

pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise