Intr-un bol adanc punem toate ingredientele in afara de apa si le amestecam bine.Turnam cate putin din apa calda (nu fierbinte) si framantam pana obtinem un aluat vascos.Daca aveti un robot puternic sau o masina de facut paine ,puneti-le la treaba,daca nu framantati cu mana 10-15 minute.
Acoperim apoi bolul si lasam aluatul sa-si dubleze volumul.
Cand e gata,cu mainile unse cu ulei formam doua painici pe care le lasam sa se odihneasca in tava(am folosit doua tavite pentru chec (11x25).Dupa ce au crescut si in tavi,le coacem 45-50 de minute la 180 °C.
Le lasam sa se raceasca in tavi si apoi le putem scoate si servi.Pofta buna!
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii