autor:

dana ioana iacob

» » Dulciuri diverse

Paine cu morcov si nuci (pt. mic dejun)

Autor: dana ioana iacob (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dana ioana iacob (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
350g faina alba, 150g faina integrala, 1 lingurita sare, 2 lingurite bicarbonat de sodiu, 150 g morcov ras (un morcov mare), 1 mana nuci prajite, 300ml iaurt degresat, 125ml lapte (1.5% grasime)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca cele doua tipuri de faina, sare, bicarbonat, apoi se adauga morcovul, nucile, iaurtul si laptele pana devine un aluat moale si lipicios.
Se rastoarna aluatul pe o suprafata tapetata cu faina si se formeaza o bila putin turtita, se cresteaza suprafata cu un cutit, apoi se da la cuptor 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu morcov si nuci (pt. mic dejun)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu branza si stafide

Clatite cu branza si stafide

Pentru compozitie: Se bat ouale spuma se adauga laptele,un varf de sare, esenta de rom,uleiul

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Bilute cu visine

Bilute cu visine

Punem visinile din visinata la scurs, si pregatim bilutele. Apa cu zaharul si cu untul se pun

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

    Si eu pregatesc paine acasa dar reteta mi se pare foarte interesanta asa ca o voi face si eu.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Imi place painea facuta in casa.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 350g faina alba
  • 150g faina integrala
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 150 g morcov ras (un morcov mare)
  • 1 mana nuci prajite
  • 300ml iaurt degresat
  • 125ml lapte (1.5% grasime)

Raporteaza reteta

Retete
de dana ioana iacob
Salata mea crocanta

Salata mea crocanta

Se taie morcovii,ridichile, ardeiul si castravetele cubulete mici. Se toaca ierburile si se amesteca

4 voturi    8 comentarii
10 min
Salate de legume
Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Intr-un castron se mixeaza untul de arahide, cele 2 tipuri de zahar, untul, mierea, oul si vanilia.

6 voturi    8 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Pasca-prajitura

Pasca-prajitura

Amestecati ingredientele pt. umplututura. Amestecati ingredientele pt aluat si faceti o compozitite

4 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc paine acasa dar reteta mi se pare foarte interesanta asa ca o voi face si eu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prajitura Fanta