Intr-un castron se amesteca cele doua tipuri de faina, sare, bicarbonat, apoi se adauga morcovul, nucile, iaurtul si laptele pana devine un aluat moale si lipicios.
Se rastoarna aluatul pe o suprafata tapetata cu faina si se formeaza o bila putin turtita, se cresteaza suprafata cu un cutit, apoi se da la cuptor 30 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii