Se foloseste paine veche de o zi.
Se foloseste paine veche de o zi, daca e proaspata painea, se inmoaie prea mult feliile.
Batem ouale cu sare si putin patrunjel tocat marunt (de cand apare patrunjelul proaspat, il folosesc la orice si va sfatuiesc sa il folositi si voi, pentru ca este foarte sanatos).
Trecem feliile de paine prin aceasta compozitie si le punem la prajit in ulei incins. Le scoatem pe o hartie absorbanta si le papam cu placere.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii