Paine cu ou

Se foloseste paine veche de o zi.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paine cu ou

Ingrediente

  • 3-4 felii paine
  • 2 oua
  • sare
  • patrunjel
  • uei pentru prajit

Mod de preparare

Se foloseste paine veche de o zi, daca e proaspata painea, se inmoaie prea mult feliile.

Batem ouale cu sare si putin patrunjel tocat marunt (de cand apare patrunjelul proaspat, il folosesc la orice si va sfatuiesc sa il folositi si voi, pentru ca este foarte sanatos).

Trecem feliile de paine prin aceasta compozitie si le punem la prajit in ulei incins. Le scoatem pe o hartie absorbanta si le papam cu placere.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor