Se bat 2 oua cu putina sare, se inmoaie painea, se aseaza feliile in tava unsa cu ulei, se aseaza: cabanosul, ceapa, ardeii, rosiile taiate pestisori. Se condimenteaza dupa gust, iar deasupra se rade cascavalul si se mai adauga un ou batut. Se introduce tava la cuptorul incins timp de 15 min.
Pofta buna!!!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii