Cartofii se pun la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert se face o pasta din ei.
Se pune jumatate din faina inpreuna cu drojdia imuiata intr-o cana cu apa calduta si cartofii se framanta 30 minute pana se obtine un aluat suficient de consistent, pe care il presari cu faina si il pui la dospit 2 ore. Plamandeala obtinuta se rastoarna peste restul de faina se amesteca cu sarea imuiata in apa calduta cu zahar si se mai framanta 30 minute pana ce aluatul nu se mai lipeste de maini. Se mai tine la dospit 50 minute dupa care aluatul se poate modela in formele dorite. Se unge tava cu unt, se pune aluatul in tava si se lasa inca 30 minute. Se incinge cuptorul la 200 grade si se pune aluatul la copt 30 de minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii