Se pune faina si sarea in castron, se topeste drojdia cu apa si zaharul, sa adauga ouale se framanta o coca putin moale apoi se pune si putina margarina la temperataura camerei,se mai framanta putin si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul,dupa ce a crescut se imparte coca in 3 se impleteste,apoi se pune in tava unsa cu margarina, se unge si coca cu un pic de margarina si se pune inca 5-10 min la crescut in tava dupa ce a cresut se pune macul.se baga in cuptorul incins pana se rumeneste. din aceasta compozitie ies doua paini.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii