Paine impletita

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
medie
Paine impletita

Ingrediente

  • - 900 g faina alba 000
  • - 550 ml apa
  • - 4 linguri ulei de masline
  • - 2 lingurite rase zahar
  • - 2 1/2 lingurite rase sare
  • - 2 1/2 lingurite drojdie

Mod de preparare

Cantitatile le-am preluat de la Laura Laurentiu,iar procesul de framantare,dospire si coacere,este cel pe care il folosesc la orice paine.

Aluatul l-am framantat la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea urmatoare:

-apa,uleiul,sarea,zaharul,faina si drojdia.

Cand a fost aluatul gata,l-am impletit in 2.L-am lasat 2 ore la dospit,dupa care am introdus tava la cuptor,pentru cca.1 ora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor