Cantitatile le-am preluat de la Laura Laurentiu,iar procesul de framantare,dospire si coacere,este cel pe care il folosesc la orice paine.
Aluatul l-am framantat la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea urmatoare:
-apa,uleiul,sarea,zaharul,faina si drojdia.
Cand a fost aluatul gata,l-am impletit in 2.L-am lasat 2 ore la dospit,dupa care am introdus tava la cuptor,pentru cca.1 ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii