Drojdia o lichefiem cu lingurita de zahar si cateva picaturi de apa calda si o lasam cateva minute.
Cand a fermentat o punem peste faina in care am amestecat semintele si 1/2 lingurita de sare.Adaugam apa calda putin cate putin si framantam continuu timp de 15 min.La sfarsit adaugam 2-3 linguri de ulei de masline,inglobam si lasam la crescut cam o ora.Dupa ce a crescut ,o punem intr-o forma,tava,...,lasam inca vreo 20 min sa mai creasca,presaram pe deasupra seminte de care vrem si coacem cam 35-40 de minute la foc moderat.Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii