autor:

COPILOU

» » Aluaturi si Foietaje

Paine neagra cu masline

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 octombrie 2010

Ingrediente
150 ml apa calda, 1/2 lingurita zahar tos, 1 lingurita drojdie uscata, 400 g faina neagra, 3 linguri ulei de masline, 1 lingurita sare, 100 g masline

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se pune jumatate din faina se lasa loc in mijloc pentru a se pune drojdia amestecata cu zaharul, apoi se pune sarea si uleiul peste si se amesteca pana incepe sa se intareasca. Se adauga maslinele si se adauga in continuare restul de faina. Se lasa o ora sa creasca, iar apoi se pune in tavi care au fost unse cu ulei.
Se da la cuptor si se tine circa 40 de min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Painicele din faina integrala

Painicele din faina integrala

Se pun toate ingredientele in vasul mixerului si cu forma de framantare actionam mixerul pana iese

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
''Pasta flora'' tarta cu gem de caise

''Pasta flora'' tarta cu gem de caise

-se prepara un aluat din toate ingredientele in afara de dulceata. -se pestreaza o cantitate mica

3 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    precis e buna!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2010

    O bunatate! Inghit in sec, numai cand ma gandesc la ea!

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 150 ml apa calda
  • 1/2 lingurita zahar tos
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 400 g faina neagra
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 100 g masline

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

precis e buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Merdenele cu branza