autor:

COPILOU

» » Aluaturi si Foietaje

Paine neagra cu masline

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 octombrie 2010

Ingrediente
150 ml apa calda, 1/2 lingurita zahar tos, 1 lingurita drojdie uscata, 400 g faina neagra, 3 linguri ulei de masline, 1 lingurita sare, 100 g masline

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se pune jumatate din faina se lasa loc in mijloc pentru a se pune drojdia amestecata cu zaharul, apoi se pune sarea si uleiul peste si se amesteca pana incepe sa se intareasca. Se adauga maslinele si se adauga in continuare restul de faina. Se lasa o ora sa creasca, iar apoi se pune in tavi care au fost unse cu ulei.
Se da la cuptor si se tine circa 40 de min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Tagliatelle cu leurda și sfecla rosie

Tagliatelle cu leurda și sfecla rosie

Probabil știți deja că ador aluaturile dospite dar și cele fragede. Când mă apuc de făcut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Pogacele din aluat de pizza

Pogacele din aluat de pizza

Punem faina cu sare si unt/margarina in bol si amestecam bine, o sa fie ca firimituri, apoi adaugati

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aluaturi si Foietaje
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    precis e buna!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2010

    O bunatate! Inghit in sec, numai cand ma gandesc la ea!

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 150 ml apa calda
  • 1/2 lingurita zahar tos
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 400 g faina neagra
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 100 g masline

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

precis e buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Rulou de pita