Se pune faina intr-un vas si se face clasica gaura in mijloc in care adaugam drojdia, zaharul si sarea: se framanta cu apa calduta si se lasa la dospit 25 min pana ce creste bine, dupa care incepem sa o lucram asa: se lucreaza ca un colac impletit in trei, apoi se roteste fara a se lasa spatiu in mijloc. Ungem cu ou si presaram cu mac dupa care bagam in cuptorul incins la 180 de grade timp de 25 min. Cand se scoate din cuptor se unge cu putin ulei si se acopera cu un prosop de bucatarie curat pentru a ramane frageda mai mult timp. Painita e gata. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii