Autor:
ICE (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 01 aprilie 2010
Ingrediente
un piept de pui dezosat, o paine normala si cateva baghete mici, 100 gr masline negre fara samburi, o legatura ceapa verde, 50-100 gr cascaval ras, 2 ardei capia rosii copti, 1 ou, sare, piper, folie aluminiu
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau puteti folosi robotul de bucatarie. Ceapa se toaca marunt, maslinele se taie rondele, iar ardeii copti de taie julien. Se ia un bol si se pun toate ingredientele, adaugand si oul, apoi se amesteca pana la omogenizare.
Painea se taie la un capat si scobeste de miez cu un cutit, se umple cu amestecul si se pune coltul taiat ca si capac.
Se ia o folie de aluminiu si se infasoara painea. La fel se procedeaza si cu restul. Se tin la cuptor cam 30-40 minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se cerne faina intr-un bol la mixer se adauga drojdia,zaharul,uleiul si apa si se mixeaza pana se
1 vot
1 comentariu
1h 45 min
Este foarte buna se poate servi atat calda dar si rece.
Punem faina intr-un lighean.
Facem o gaura
1 vot
0 comentarii
2h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alice85 (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2010
Gustos .......cred.....nu are cum sa nu fie bun.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2010
Arata super bine...Si eu prepar ceva asemanator si intr-adevar este ceva deosebit si tare gustos...
Adina , 01 aprilie 2010
Felicitari! Reteta asta am vazut-o si pe Euforia!
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2010
Ce bine arata..numai bine ca se apropie Pastele,si acesta este un aperitiv destul de consistent si colorat pe masa de sarbatori.Felicitari!