autor:

Fara foto

» » Aperitive

Paine umpluta

Autor: ICE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ICE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2010

Ingrediente
un piept de pui dezosat, o paine normala si cateva baghete mici, 100 gr masline negre fara samburi, o legatura ceapa verde, 50-100 gr cascaval ras, 2 ardei capia rosii copti, 1 ou, sare, piper, folie aluminiu

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

12 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau puteti folosi robotul de bucatarie. Ceapa se toaca marunt, maslinele se taie rondele, iar ardeii copti de taie julien. Se ia un bol si se pun toate ingredientele, adaugand si oul, apoi se amesteca pana la omogenizare.
Painea se taie la un capat si scobeste de miez cu un cutit, se umple cu amestecul si se pune coltul taiat ca si capac.
Se ia o folie de aluminiu si se infasoara painea. La fel se procedeaza si cu restul. Se tin la cuptor cam 30-40 minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Paine de casa umpluta cu mancarica de fasole

Paine de casa umpluta cu mancarica de fasole

Pentru prepararea painii: 1. Se pun in masina de paine la programul pentru aluat 400 ml de apa,

12 voturi    8 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Paine umpluta

Paine umpluta

Se taie painica la capete,se scoate miezul care se inmoaie in lapte si se amesteca cu ingredientele

22 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine):

    este un aperitiv foarte bun, a fost apreciat de toata lumea.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Luminita Ungurean , 26 iulie 2013

    interesant , frumos, gustos

  • Fara foto

    ICE (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

    Multumesc tuturor pentru aprecieri!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Arata foarte bine!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2010

      Gustos .......cred.....nu are cum sa nu fie bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2010

      Arata super bine...Si eu prepar ceva asemanator si intr-adevar este ceva deosebit si tare gustos...

    • Fara foto

      Adina , 01 aprilie 2010

      Felicitari! Reteta asta am vazut-o si pe Euforia!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2010

      Ce bine arata..numai bine ca se apropie Pastele,si acesta este un aperitiv destul de consistent si colorat pe masa de sarbatori.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

12 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui dezosat
  • o paine normala si cateva baghete mici
  • 100 gr masline negre fara samburi
  • o legatura ceapa verde
  • 50-100 gr cascaval ras
  • 2 ardei capia rosii copti
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • folie aluminiu

Raporteaza reteta

Retete
de ICE
Salata cu sunca si ou

Salata cu sunca si ou

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau

0 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci
Papanasi cu smantana si dulceata

Papanasi cu smantana si dulceata

Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie si bicarbonatul, apoi se adauga branza

13 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar

15 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

ICE (Chef de cuisine)

Multumesc tuturor pentru aprecieri!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tartine din cremwursti (pentru copii)